zaterdag 3 december 2011

Pre-opening Morocco MallAfgelopen donderdag 1 december was de pre-opening van Morocco Mall, de weg naar kapitalisme is nu officieel geopend. De lintjes werden doorgeknipt door Lella Meryam (oudste zus van koning Mohammed IV), er werd een rondleiding gegeven, een presentatie en een paar optreden. Maar dat was niet alles. De opening werd groter dan grootst aangepakt. Als eerst werd er een 15 minuut durende fontein show gegeven, werd de Marokkaanse vlag in het gigantische aquarium "gehesen" en kwamen verschillende Marokkaanse en internationale artiesten optreden, waaronder het kopstuk Jennifer Lopez. Helaas was dit alles alleen te bewonderen door de uitgenodigden. Het winkelcentrum opent aanstaande maandag de deuren voor het groot winkelend publiek.


Tv-zender 2m over de opening.Optreden van Jennifer Lopez met "on the floor".

2 opmerkingen:

  1. Marokko is ook goed bezig met ontwikkeling. Het grootste winkelcentrum van Afrika, hun eerste Minister President. Insha'Allah zullen er meer verbeteringen komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja.. er zijn wel wat kanttekeningen te plaatsen maar ze doen hun best. InshaAllah wordt het beter, dit is in ieder geval een (hele grote) eerste stap naar het wegwerken van de hoge werkeloosheid.

    BeantwoordenVerwijderen