zondag 26 februari 2012

Arabische Haute Couture tijdens de Oscars 2012

De Libanese designers Elie Saab en Zuhair Morad waren weer duidelijk de eerste keus voor celebrities tijdens de 84ste editie van de Academy Awards uitreiking 2012. Sinds 2002 toen Halle Berry voor het eerst een designerjurk aanhad van de Arabische designer Elie Saab, werd zijn naam bevestigd en het blik van celebrities verruimd naar het Midden-Oosten. De Arabische Haute Couture was weer volop aanwezig dit jaar. Hieronder een overzicht van sterren die kozen voor Elie Saab en Zuhair Murad. Wie is jouw favoriet?

Jennifer Lopez droeg een nudekleurige see-through jurk van Zuhair Murad in combinatie met een clutch van Ferragamo. De jurk bestond uit stroken van pailleten die haar latina figuur nog eens benadrukten. Verder koos ze voor nudekleurige lippen en naturel oogmake-up.


Mila Jovovich droeg een one-shoulder Elie Saab Couture jurk gepaard met evenals high heels van de Elie Saab Couture collectie. Haar look maakte ze compleet met Jacob & Company diamanten juwelen, een Edie Parker box clutch en de klassieke rode lippen.


Bernice Bejo droeg ook een Elie Saab couture dress en koos voor een mintgroene kleur helemaal in de trend van de lente pasteltinten. Ze maakte haar look af met een clutch in dezelfde kleurtint en diamanten. Om nog een beetje sparkle toe te voegen droeg ze Chopard Emeral oorbellen en een diamanten ring van dezelfde collectie. Daarbij een schattig gevlochten hair up-do en eyeliner.

1 opmerking:

  1. Wauw. Love it! Vooral de jurk van Mila Jovovich. <3 Ellie Saab heeft gewoon prachtige jurken.

    x
    www.cherryfactor.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen