vrijdag 1 juni 2012

So You Wanna Swap?

WannaSwap? is een van de hypes die is overgewaaid vanuit Amerika en nu in Rotterdam neergedaald is. Als je kleren hebt die je eigenlijk nooit hebt gedragen, miskoopjes hebt gedaan of gewoon je kleren zat bent, kan je je kleding inruilen op 17 juni in de RAAF Rotterdam en er andere mooie kleding voor terugkrijgen. Tegelijkertijd geniet je van een gezellige ladies only event en dat betekent heel veel fashion, beauty en lekkere muziek..
Hoe werkt het?

1. Je kleding en accessoires worden gecontroleerd door de styliste en daar krijg je een aantal Swap-punten voor. 2. De kledingstukken worden op rekken gehangen en je krijgt de mogelijkheid ze te passen. 3. Kledingstukken die jij wilt hebben kan je ophangen op het “wanted-rek”. Ook de kleding op het “wanted-rek” mag je passen, zolang je het maar weer terug hangt. 4. Tijdens de veiling worden de kleren die op het “wanted-rek” hangen geveild aan het hoogst aantal SWAP-punten.

Datum: Zondag 17 juni

Tijd: 13.00 tot 18.00


Kleding inleveren: De kleding wordt op 17 juni uitgezocht en geselecteerd. Zorg dus dat je voor die tijd je kleding hebt ingeleverd bij RAAF. Ze zijn van maandag tot zaterdag geopend. Omdat de stylisten veel kleding moeten coveren kan er op de dag van het evenement nog kleding ingeleverd worden tot uiterlijk 13:30.

1 opmerking:

  1. Asalamu alaikum dont understand , only get english, come over and share some luv inshAllah

    BeantwoordenVerwijderen