woensdag 25 mei 2011

Mawazine festival 2011

De 10de editie van het Mawazine Festival Rabat is weer op volle toeren aan de gang. Ook dit jaar heeft de regering weer miljoenen uitgegeven om het volk te entertainen voor 8 dagen lang. Zoals gewoonlijk worden Marokkaanse artiesten vanuit de hele wereld overgevlogen naar Rabat om back to the roots op te treden in eigen geboorteland. Onze Hollandse Appa & Sjaak vertegenwoordigen dit jaar het Nederlands talent.

Verder treden internationale artiesten op afkomstig vanuit alle hoeken van de hele wereld. Dit jaar zijn de big names Kanye West, Shakira, Bon Jovi, Sugababes. Ook zijn aanwezig - ondanks smeltgevaar - de arabische botoxdiva's Nawal Zoghbi & Carole Samah, de knappe hunk Amr Diab is ook van de partij, Said Senhaji, Houssein El Jasmi, Yusuf Islam en nog heel veel meer. De gehele artiestenlijst kan je hier bekijken.

Het festival begon op 20 mei en loopt nog tot de 28ste, Ben je nu toevallig ook in de buurt van Rabat en zin om even langs het festival te gaan? Vergis je dan niet in de prijzen. Een half uurtje Lionel Richie kost zo een 800 DH wat grofweg omgerekend zo een 80 euro is. Voor een half uurtje Shakira betaal je maar liefst 1000 DH.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten