zondag 25 december 2011

Het Hoda Magazine


Het Hoda magazine is HET magazine voor Marokkaans-Nederlandse vrouwen. Van love advice -stay away from the hosselhassan- tot aan matchende accesoires voor bij je caftan. Inclusief een slim bedacht rubriek genaamd sjaal-shopping, waarin er rondom een sjaal een outfit wordt geshopt. Op deze manier kan de sjaal zowel voor de hijaabdragende dames worden gecombineerd die de sjaal eventueel als hijaab kunnen dragen als door dames die de sjaal op een andere manier dragen. Zo zijn er ook de halal-looks straight from the catwalk. Prachtige editorials. Beauty advies. Koken. Interieur inspiratie. Reizen. Cultuur. En heel, heel veel fashion! Samenvattend is het magazine het beste te omschrijven als een fashion-en lifestyle magazine met een Marokkaanse touch, elmohiem eentje die je gewoon in je tas moet hebben (Hoda is in A5-formaat dus dat past ook nog eens prima!).

Tot nu toe zijn er twee nummers verschenen. Het ramadannummer en het winterfeestnummer. De volgende editie verschijnt op 26 januari. Zorg ervoor dat jij deze ook in bezit hebt! Hoda kan je op een van deze verkooppunten aanschaffen, of bespaar je de moeite en krijg hem thuisgestuurd als je je aboneert door een mailtje te sturen naar: info@hodamagazine.nl

Meer info kan je vinden op: http://ditishoda.nl

1 opmerking:

  1. Kijk, hierom volg ik jou nou hea.. Door jou lieverd blijf ik op de hoogte wat er in NL allemaal wordt uitgespookt. En nieuwe slang ook nog.. Hosselhassan?! Cracks me up!

    Love u, mwaaah!

    BeantwoordenVerwijderen