maandag 26 december 2011

Het is weer zover: sale shopping!


Het leukste van de kerstdagen vind ik dat als alles weer voorbij is, je some serious sale shopping kan doen. Met name de feestcollecties die de uitverkoop in gaan, kan je soms zelfs nog in de zomer aan op een hennafeestje bijv. De decembersale is dus je kans om flink in te slaan. Vandaag (27 december 2011) begint de sale bij oa. de onderstaande winkels.

Veel winkels zoals H&M beginnen al ruim van tevoren met de sale en gooien deze dagen er nog eens 20% kassakorting bovenop. Is je jurkje uitverkocht bij h&m, dan kan je het online nog proberen. Het aanvullen gebeurt meestal tussen 8:00 uur en 8:15 s'morgens. Dit kan ook nog wel eens variƫren.
Het kan ook dat de sale in sommige winkels al gisteren is begonnen. Het hangt af van de stad waarin je woont. In sommige steden openen de winkels wel op tweede kerstdag en andere steden weer niet.

Nog een paar sale shoppingtips.

1. Wees een bitch.
2. Ga niet met vriendinnen shoppen als je serieus inkopen wilt doen. Je weet zelf wat je het mooist vindt, commentaar mogen ze later geven.
3. Gebruik de pashokjes. Ook al staat er een eftelingrij tot aan de deur, wees niet lui en maak een weloverwegen keuze.
4. Koop geen dingen voor de goedkoop. Koop dingen die bij je huid-en haarkleur passen en mooi aansluiten op je figuur.
4. Blijf je maar twijfelen over bepaalde kledingstukken. Koop het en pas het nog eens thuis. Het licht in de winkels en het licht buiten kan nog wel eens een andere indruk geven op je outfit. Let wel op dat sale artikelen binnen een week geretourneerd moeten zijn en bij sommige winkels krijg je geen geld terug en mag je alleen ruilen.
5. Veel geld uitgeven mag, mits het kleding betreft dat lang mee kan gaan. Basics dus! Geef weinig geld uit aan trendgevoelige items die je maar een seizoen kan dragen.

Succes en have fun!

xx

Soumaya

1 opmerking:

  1. Heb de 20% extra kassakorting gezien bij h&m super !@!

    BeantwoordenVerwijderen